Oferta Wielkanocna


ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ NA WIELKANOCNE BEZGLUTENOWE WYPIEKI I POTRAWY
🙂

Zamówienia przyjmujemy do soboty 23.03,
na pieczywo dzień przed odbiorem do godziny 9 rano.

Odbiory zamówień w piątek 29.03 (12-18) i sobotę 30.03 (9-12)

Zamówienia prosimy składać w piekarni
lub mailowo (sklep@ladybaker.pl) oraz przez wiadomość na facebooku lub przez sms (539219273).

Poza produktami z oferty świątecznej zachęcamy też do składania zamówień na pieczywo po okresie świątecznym. Po świętach otworzymy w środę 03.04.

na słono ———————————————————————

Bezglutenowy ŻUREK NA ZAKWASIE GRYCZANYM, wegański
Słoik 1l – 46 zł

Bezglutenowy CHLEB DO ŻURKU ryżowy, bezglutenowy, wegański na zakwasie
1 szt. 270 g – 15 zł

Bezglutenowa SAŁATKA Z WARZYW KORZENNYCH Z PIECZONYMI EKO ZIEMNIAKAMI I EKO JAJKAMI, bez nabiału
Słoik 0,5l – 32 zł
Słoik 0,9 l – 59 zł

na słodko ————————————————————————–

Bezglutenowy MAZURKI NA PÓŁKRUCHYM CIEŚCIE Z MIODEM z mąki bio gryczanej, jaglanej, bio ryżowej,  bio tapioki, z jajkiem ekologicznym
– duża okrągły Ø 28 cm – 180 zł
– podłużny forma 11×35 cm zł – 110 zł
– mini forma do tarty Ø 10 cm– 23 zł

– Mazurek LEMON CURD z mini bezikami, bezglutenowy,bez laktozy i minimalnej ilości kazeiny (w składzie z nabiału występuje tylko masło)

– Mazurek RÓŻANY Z MUSEM Z PŁATKÓW RÓŻY, LEKKIM KREMEM RÓŻANYM I PRAŻONYMI PŁATKAMI MIGDAŁÓW
bezglutenowy, bez laktozy

– Mazurek CZEKOLADOWY Z CZEKOLADĄ DESEROWĄ„GRYF” Z ORZECHAMI LASKOWYMI I WŁOSKIMI bez laktozy, bezglutenowy

– Mazurek KAJMAKOWY Z JAGODĄ KAMCZACKĄ, MIGDAŁAMI, PŁATKAMI MIGDAŁAMI I PŁATKAMI RÓŻY bezglutenowy

– Mazurek WEGAŃSKI CZEKOLADOWY Z ORZECHAMI LASKOWYMI I WŁOSKIMI bezglutenowy, wegański

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie MG_1620m-srgb-1024x683.jpg

bezglutenowe BABKI WIELKANOCNE
forma do babki gwiazda 18 cm

BABKA DROŻDŻOWA z bakaliami (orzechy włoskie, laskowe prażone, mini rodzynki, żurawina), z jajkiem ekologicznym i ekologicznym cukrem trzcinowym, mąki: jaglana i bio tapioka, bezglutenowa, bez nabiału
69 zł

BABKA KASZTANOWO – CYTRYNOWA z cukrem kokosowym, skórką z ekologicznych cytryn, z mąką kasztanową, z jajkiem ekologicznym i ekologicznym cukrem trzcinowym, mąki: jaglana, bio kasztanowa, bio tapioka,
bezglutenowa, bez nabiału lub w opcji wegańskiej na życzenie
Oprószona pudrem trzcinowym na życzenie.
69 zł

BABKA CZEKOLADOWA ZE SKÓRKĄ POMARAŃCZOWĄ, Z CZEKOLADY DESEROWEJ „GRYF”, z ekologicznym jajkiem, cukrem trzcinowym ekologicznym, z mąką teff, bezglutenowa, bez laktozy

MINI BABECZKA CYTRYNOWA do koszyczka, bezglutenowa, bez nabiału lub wegańska 15 ZŁ

Bezglutenowe CIASTO MARCHEWKOWE z tartą marchwią, orzechami włoskimi, wiórkami kokosowymi i cukrem kokosowym, mąki: teff, gryczana, bio tapioka, bezglutenowe, bez nabiału
Oprószone pudrem trzcinowym na życzenie.
forma Ø 24 cm – 148 zł 

Bezglutenowa CHAŁKA bez nabiału, z mąki jaglanej i bio tapioki, z jajkiem ekologicznym i ekologicznym cukrem trzcinowym, bezglutenowa
forma 20x11cm – 34 zł

Bezglutenowe SERNIKI WIELKANOCNE

SERNIK LEMON CURD, bez laktozy
Ø 24 cm – 230 zł

SERNIK KAJMAKOWY Z PRAŻONYMI ORZECHAMI LASKOWYMI
Ø 24 cm – 210 zł

SERNIK WANILIOWY Z MUSEM Z PŁATKÓW RÓŻY I MINI BEZIKAMI, z Ø 24 cm – 230 zł

TORTY BEZOWE WIELKANOCNE
Ø 28 cm – 190 zł
Ø 20 cm – 140 zł

TORT BEZOWY WIELKANOCNY LEMON CURD, bezglutenowy, bez laktozy
Dwa blaty bezowe z ekologicznych jajek i ekologicznego cukru trzcinowego nierafinowanego, przełożone kremem lemon curd zrobionym z ekologicznych jajek, cukru, bio skórki cytrynowej i soku cytrynowego oraz kremem śmietankowa-cytrynowym,.
Udekorowany płatkami migdałów oraz suszonymi truskawkami.

TORT BEZOWY WIELKANOCNY RÓŻANY, bezglutenowy, bez laktozy
Dwa blaty bezowe z ekologicznych jajek i ekologicznego cukru trzcinowego nierafinowanego, przełożone kremem różanym z płatkami dzikiej róży oraz musem z płatków dzikiej róży.
Udekorowany płatkami migdałów oraz suszonymi płatkami róży.